Wij ben jij?

STAGIAIR

Je bent HBO of WO student en je wilt je kennis in de praktijk brengen. Je bent dan onderdeel van het team. Dus je leert niet alleen je kennis in de praktijk om te zetten, ook je sociale vaardigheden worden ontwikkeld.

Je neemt deel in de dagelijkse gang van zaken, neemt deel aan vaktechnisch overleg, uiteraard ook de bedrijfsuitjes. En natuurlijk willen we weten wat je van het weekend gedaan hebt als we aan de lunchtafel een broodje eten.

STARTER

Je hebt je HBO of WO studie achter de rug of je hebt maximaal 3 jaar ervaring. Je bent toe aan een volgende stap? Tredius kan dan zomaar een goede zet zijn. Op alle disciplines zijn wij constant op zoek naar mensen die zich willen ontwikkelen.

Maar wij zijn ook benieuwd naar de ervaringen die jij hebt gedaan bij je vorige werkgever(s). Misschien kunnen wij daar nog wat van leren…

ERVAREN MEDEWERKER

Je hebt meer dan 3 jaar ervaring in jouw vakgebied. Je bent toe aan een nieuwe ervaring of je hebt het gevoel dat je niet helemaal op je plek zit. Ook voor de ervaren medewerker biedt Tredius uitdagende kansen. Bij ons werken mensen die veel van hun vakgebied weten en die het leuk vinden om dit over te brengen op anderen. Tevens maken we graag gebruik van je managementcapaciteiten om leiding te geven aan een team. Mocht je hierin nog niet veel ervaring hebben, maar toch die stap willen maken, Tredius biedt voldoende mogelijkheden om je die capaciteiten eigen te maken.