Een geruststellende gedachte

Onze overtuiging is om samen met u als ondernemer het MKB landschap te veranderen met als doel duurzaam succesvol ondernemen. Dit doen wij door u in alle facetten van het ondernemerschap te adviseren op de cruciale punten en momenten. Van belastingadvies tot administratieve dienstverlening, van salarisadministratie tot juridische bijstand. U bent dan in staat om snel en efficiënt beslissingen te nemen die zorgen voor continuïteit en stabiliteit in uw onderneming.

Dus klein genoeg voor het persoonlijke contact maar groot genoeg om al uw dromen te verwezenlijkenOnze eigen ambitie is om de komende jaren gedegen te groeien naar een vooraanstaande speler in de Randstad. Uiteraard altijd dichtbij u in de buurt, laagdrempelig en persoonlijk. Dus geen grote gebouwen en verre reizen, maar bij u in de buurt op een plek waar u altijd kunt binnen lopen zonder aan te bellen. Aan de achterkant zullen wij door groei groot genoeg zijn om de specialisten in huis te hebben die zorgen voor het perfecte MKB maatadvies op het juiste moment. Niet alleen uw jaarrekeningen en assurantiën, maar ook op het gebied van ondernemerschap en bijbehorende subsidies.

Een vast contactpersoon die u vertrouwt en net die ene stap extra zet.

Onze overtuiging betekent ook een vaste relatiemanager die u en uw onderneming kent. Iemand waar u voor elke vraag terecht kunt en vertrouwt dat het goed komt. Ook in de aderen van uw contactpersoon moet het waarom van Tredius vloeien. Hij is de ambassadeur van Tredius.

Tredius staat voor Vrijheid
VRIJ
Tredius staat voor Onafhankelijkheid
ONAFHANKELIJK
Tredius staat voor Zelfstandigheid
ZELFSTANDIG

Tredius streeft iedere dag naar vrijheid, onafhankelijkheid en zelfstandigheid. En dat betekent dat uw belang altijd voorop staat. Vrij kunnen adviseren en niet eerst onze eigen aansprakelijkheid beschermen. Dat is waar wij in geloven.

Niet alleen maar cijfers, maar juist het verhaal daar achter willen wij kennen voor het perfecte advies en een optimale samenwerking.