Basecone

Weg met de schoenendozen en de boodschappentassen vol met losse bonnen! Basecone zorgt ervoor dat onze klanten bonnen en facturen eenvoudig direct kunnen aanleveren.

Basecone maakt alles anders. Zodra een factuur binnenkomt kan uw scanner de factuur direct versturen en veilig opslaan in uw eigen boekhouding bij ons. Als u in het restaurant met uw Smartphone een foto maakt van uw bonnetje, zal deze ook direct in uw boekhouding opgeslagen worden, deze kunt u verzenden middels de app. Basecone en wij verzorgen de rest. Zo weet u altijd hoe u er financieel voor staat en hoeveel armslag u als ondernemer heeft.
Twinfield

Een praktische oplossing voor ondernemers voor online boekhouden. Krachtige boekhoud-software, diverse abonnementen, flexibel en schaalbaar. Met deze oplossing voor uw boekhouding houdt u eenvoudig uw financiële administratie bij, waardoor u tijdig inzicht kunt hebben. En wij als accountant kunnen met u mee kijken en assisteren waar nodig.

Via Tredius kunt u het voor u geschikte abonnement afsluiten en helpen wij u graag met de inrichting van uw administratie.

Klik hier voor meer informatie.
Payt

Met Payt voegen wij een geheel nieuwe discipline toe aan onze online samenwerkingsapplicaties. Vanaf heden kunnen ondernemers naast online boekhouden, factureren en bonnetjes inscannen, HR- & Salarisadministratie verwerken ook hun online debiteurenbeheer en incasso binnen één omgeving organiseren.

Klik hier voor meer informatie.
Visionplanner

Altijd alles en overal beschikbaar en geen aanschaf van dure servers meer. Visionplanner draait op servers van Microsoft die aan zeer hoge beveiligingseisen voldoen. De veiligheid wordt tevens door onafhankelijke derden gecontroleerd.

Klik hier voor meer informatie.
Unit 4

Als u de salarisadministratie aan ons uitbesteed dan heeft u de garantie dat u er geen omkijken meer naar heeft. Vaak wilt u zelf ook controle, overzicht en inzicht behouden. Gewoon Accountants & Adviseurs biedt daarom een praktische en voordelige oplossing: Personeel en Salaris Online. Met Personeel en Salaris Online bepaalt u zelf wat u in huis doet en wat u aan ons uitbesteed. U hoeft geen papieren dossiers meer te bewaren en voorkomt dat onbevoegden toegang hebben tot zeer vertrouwelijke informatie. Dit doet u in een beveiligde internetomgeving, waar u ook bent en op welk tijdstip dan ook.

Klik hier voor meer informatie.

iMuis Online

MUIS Software ontwikkelt administratieve software specifiek voor accountants en ondernemers (mkb, (groot)handelsbedrijven, logistieke ondernemingen, zakelijke dienstverlening, zzp’ers).

Klik hier voor meer informatie.