Een mooi gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid en zelfstandigheid

Personeel: uw medewerkers binnen alle lagen van uw organisatie. Het zijn de mensen die uw organisatie laten groeien. Werkgevers en werknemers presteren optimaal wanneer zij elkaars ambassadeurs zijn. Geven en nemen gaan dan hand in hand. Vanaf het moment dat u personeel in dienst heeft betekent dit dat uw onderneming groeit. U hoeft en kunt niet alles meer alleen doen.

Aan de andere kant brengt personeel in dienst ook verantwoordelijkheid met zich mee. U bent als werkgever verplicht om iedere week of maand salaris uit te betalen aan uw medewerkers. Dit moet uiteraard iedere keer goed gaan. Een adviseur die dit voor u uit handen kan nemen maakt de verantwoordelijkheid minder zwaar.

Onze adviseurs nemen voor u de hele afwikkeling van de salarisadministratie uit handen. Van het verwerken van mutaties, contacten met het pensioenfonds, het doen van loonaangiften tot het versturen van de jaaropgaven aan uw medewerkers.

En daar houdt het voor Tredius niet op. Er komt namelijk nog zo veel meer bij kijken dan alleen het verwerken van de salarisadministratie.

Hierbij enkele voorbeelden wat Tredius allemaal voor u kan betekenen op salaris & personeelsgebied:


Mocht u behoefte hebben aan adequate salarisadministratie of wilt u eens sparren met een van onze loonadviseurs?

Neemt u dan contact op met:

Lennard Honig0299 411 345