Wij vinden het belangrijk om u direct en up-to-date te adviseren en niet achteraf. Tredius is geen jaarrekeningfabriek, waarin het eindproduct de gerealiseerde jaarrekening is. Een jaarrekening wordt vaak geproduceerd in het volgende jaar. U bent dan allang met andere zaken bezig en hebt niets meer aan deze informatie. Wij willen u een stapje voor zijn.

Daarom hebben de mensen van Tredius de jaarrekeningbespreking in een nieuw jasje gestoken. In plaats van het vorige jaar door te nemen, laten wij een analyse zien van de afgelopen jaren, een prognose jaar en – heel belangrijk – een benchmark van uw branche.

Op die manier kunnen onze specialisten bepalen hoe het daadwerkelijk met uw onderneming gaat. U bent dan in staat veel beter in te schatten waar uw kansen en risico’s liggen en daar direct en accuraat op te reageren. Zo loopt u nooit achter de feiten aan.

Bekijk onderstaande video voor een indruk van Tredius

Wij begrijpen dat financiële informatie van wezenlijk belang is voor de continuïteit en levensvatbaarheid van uw onderneming. Het is de bron van een duurzaam succesvolle onderneming en u mag van uw adviseur verwachten dat hij, of zij, daar accuraat en proactief mee omgaat.

Uw belang – het klantbelang – vinden wij namelijk hierin voorop staan. Zo heeft u bijvoorbeeld, in 90% van de gevallen, geen accountantsverklaring nodig. Dat is ook de reden waarom Tredius geen accountantsvergunning heeft. Wij willen vrij zijn in ons handelen om u en uw onderneming de best mogelijke service en dienstverlening te kunnen bieden.

Uiteraard hebben wij mensen met ervaring in dienst, daarmee garanderen wij de kennis die nodig is om u optimaal te kunnen adviseren, alleen hoeven wij niet aan de strenge wet- en regelgeving te voldoen. Zodoende kunnen wij u onder andere een lager tarief bieden. Dus u krijgt wel de beste kwaliteit dienstverlening, maar dan voor een lagere prijs.

Hiermee kunnen wij u nog meer van dienst zijn:

Opzetten en voeren van bedrijfsadministratie
Opzetten & Voeren
Administratie
Stemmen samen met u de periodieke managementinformatie af
Periodieke
Managementinformatie
Het opstellen van jaarrekeningen
Opstellen
Jaarrekeningen
Jaarrekeningen beoordelen
Beoordelen
Jaarrekeningen
Tredius helpt u bij het opstellen van begrotingen
Opstellen
Begrotingen
Samen met de mensen van onze boekhouders en administrateurs kunt u werken aan uw ondernemingsplannen
Maken
Ondernemingsplannen
Inrichten van interne controle procedures en audits
Inrichten
Interne Procedure

Wilt u eens sparren met een van onze adviseurs?

Neemt u dan contact op met:

Lennard Honig 023 551 30 55