Personeel en Salaris Online

Online personeelsdossier
Met Personeel en Salaris Online bepaalt u zelf wat u in huis doet en wat u aan ons uitbesteed. U hoeft geen papieren dossiers meer te bewaren en voorkomt dat onbevoegden toegang hebben tot zeer vertrouwelijke informatie. Dit doet u in een beveiligde internetomgeving, waar u ook bent en op welk tijdstip dan ook.

Wij bieden u de keuze uit 3 abonnementen: Brons, Zilver en Goud
U kiest zelf welk abonnement het beste bij uw onderneming past en welke onderdelen u zelf regelt en welke onderdelen u door onze salarisafdeling laat uitvoeren. Op deze manier kunt u met ons samenwerken zoals u dat wenst. U krijgt van ons coaching en training zodat u het online dossier optimaal leert gebruiken. Wij kijken altijd over uw schouder mee en verzorgen de eindcontrole en de verzending van de salarisspecificaties.

De mogelijkheden van Personeel & Salaris Online
Afhankelijk van het abonnement wat u kiest, bied Personeel & Salaris de volgende voordelen:

Abonnementen
Bekijk de mogelijkheden van onze abonnementen en kies een abonnement dat bij u past.

Brons Zilver Goud
Online Personeelsdossier X X X
Meekijken X X X
Rapportages X X X
Mutaties invoeren X X
Werknemersgegevens muteren X
Aanmaken nieuwe werknemer X
Proforma berekeningen X


Employee Self Service (ESS)
Met ESS biedt u uw werknemers de mogelijkheid om zelf online toegang te hebben tot hun eigen loonstroken, jaaropgaven en andere documenten zoals contracten, beoordelingen, kopieën identiteitsbewijzen, etc. Uw werknemers kunnen deze informatie raadplegen en indien gewenst ook de persoonsgegevens wijzigen. Aanvullende mogelijkheden zijn het aanvragen en inzien van verlofrechten. Daarnaast is ESS ook met behulp van een app voor de smartphone en tablet toegankelijk.

Wij kunnen ons voorstellen dat u geïnteresseerd bent in Personeel en Salaris Online. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.